Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek

Pilion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z racji tego iż są wakacje chciałbym założyć sobie nową postać na nostale.Ale mam do was kilka pytań:

-Jak można zarobić na stosunkowo małym lvl'u,bo słyszałem że na tartaku jak się wbija te 20x5 na cheat engine to od razu banują.

-Czy w okresie wakacji przewidziany jest jakiś event na,którym można zdobyć jakiegoś dobrego peta?

1373643059-U967824.png

Opublikowano

Jak złapią to banują, ale banuje system więc małe szanse na uniknięcie bana.

Zarobić można chodząc na bb i chodzeniem na glacernon.

Podczas eventu letniego będzie można zdobyć krzaka z armatą, jednak nie wiadomo kiedy się odbędzie ;).

1.Bo to prawda

2.Jest to krzak pirat ale najprawdopodobniej będzie on dostępny w nm

Wątpię w to, aby był w nosmarkecie, przecież podczas eventu muszą być jakieś darmowe nowości.

Opublikowano

Witam z racji tego iż są wakacje chciałbym założyć sobie nową postać na nostale.Ale mam do was kilka pytań:

-Jak można zarobić na stosunkowo małym lvl'u,bo słyszałem że na tartaku jak się wbija te 20x5 na cheat engine to od razu banują.

-Czy w okresie wakacji przewidziany jest jakiś event na,którym można zdobyć jakiegoś dobrego peta?

przy pomocy CE oczywiście że dostaniesz bana jeżeli będziesz robił na "hama" czyli robił 20x5 pod rząd jest sposób żeby nawet na CE nie dostać bana ale to już inna bajka oczywiście są inne programy które nawet jeżeli robisz 20x5 to cie nie banuje :) (sam mam kilka nubków 21+ i robię ile się da :)

TAK jest event letni z którego możesz dostać sp pirata zapewne i krzaka oraz kilka innych rzeczy :P

Opublikowano

A czy te programy są tu na forum lub są darmowe bo ten tartak to był mój jedyny sposób na zarobek.

1373643059-U967824.png

Opublikowano

A czy te programy są tu na forum lub są darmowe bo ten tartak to był mój jedyny sposób na zarobek.

Jest dużo programów na zarabianie z gier mini-landu, przykładowo bot wykrywający kukły All1nmghack.

Polecam zajrzeć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/969881-spis-aktualnych-poradnikow-z-tego-dzialu/

Oraz uważaj z tym programem, aby nie przesadzić.

Btw. ten hack na kamieniołom często nie działa i trzeba próbować.

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...